fbpx

Lëvizja Qytetare Zgjohu, mbështet protestat e dibranëve

Lëvizja Qytetare Zgjohu! mbështet protestat e dibranëve dhe të gjithë qytetarëve tjerë kundër devijimit të lumit Radika për nevojat e projektit fusha e Llukovës.

 Zgjihu! konsideron se realizimi i këtij projekti është i pamundur për arsye se atë nuk e duan qytetarët si dhe kërkon pajtueshmërinë edhe të të gjitha palëve të përfshira, por edhe për faktin që ministrat shqiptar u radhiten me zërat refuzues.

 “Duke marrë këtë parasysh, ky projekt nuk do të realizohet asnjëherë, por reagimet qytetare nuk duhet të ndalin derisa ky projekt nuk shfuqizohet tërësisht”, thuhet në reagimin e Lëvizjes Qytetare Zgjohu!  

Lajme të ngjashme

Back to top button