fbpx

Blero një bashkëpunim serioz me Florent Boshnjakun

Kanë festuar bashkëpunimin e tyre i cili tashmë ka edhe një kontratë të nënshkruar nga të dy.

Dhe gjithashtu në një drekë, Blero bashkë me familjen e tij kanë festuar edhe ditëlindjen e, siç e quan, drejtorit Florent Bosnjaku.

Muharremi dhe kompozitori i mirënjohur Florent Boshnjaku kanë nis bashkëpunimin e tyre artistik në një kompani, ditë më parë. Dhe tashmë ata duket se janë shumë të lumtur për këtë bashkëpunim dhe të pandashëm edhe në festat private.

Një bashkëpunim të mirë mes tyre e tregon edhe një foto gjatë drekës së përbashkët të të dy familjeve Muharremi e Boshnjaku, të cilën Blero e ka publikuar në rrjetet sociale, ndërsa i ka uruar edhe ditëlindjen drejtorit të tij.

Lajme të ngjashme

Back to top button