fbpx

Sllupçan : Arsimtarët meremetojnë shkollën (Video)

Derisa shkollat fillore dhe të mesme të vendit, deri sot ishin në pushim dimëror, arsimtarët e shkollës fillore “Faik Konica” nga fshati Sllupçan, pushimin dimëror e shfrytëzuan për të punuar rreth rregullimit dhe meremetimit të shkollës së tyre. Për dy javë rresht, arsimtarët e kësaj shkolle me punën e tyre të palodhshme ia ndryshuan pamjen objektit të tyre shkollor që nga oborri e deri në brendi, me një qëllim të vetëm që nxënësve të tyre tu mundësojnë kushte më të mira për mësim. 

Ajo që vlen të theksohet se i tërë materiali i nevojshëm është siguruar nga vetëkontributi i prindërve, por në këtë aktivitet të rrallë ndër ta, ka ndihmuar edhe Komuna e Likovës duke ndihmuar me 400 pllaka bekatoni.          
            
Gjithsesi se aktiviteti vullnetar  i arsimtarëve të Shkollës fillore “ Faik Konica “ nga Sllupçani do të shërbejë si shembull edhe për shumë kolektiva tjerë shkollorë, se si me punë vetanake mund të ndryshojë gjithçka, e sidomos në ato shkolla ku kushtet  janë  të vështira./Festa/

Lajme të ngjashme

Back to top button