fbpx

Vati, radioja më e dëgjuar shqiptare në vend

Ipsos Media CT në një hulumtimë të bërë në Maqedoni për dëgjueshmërinë e radiove dhe mediave në përgjithsi ka ranguar Radio Vatin në vendin e tretë si radio më e dëgjuar në nivel regjional,dhe si radio më e dëgjuar shqiptare.

Në hulumtimë kanë marë pjesë 3721 anketues, ndërsa anketa është realizuar gjatë tre muajve të fundit të vitit 2013. 

Ipsos Media TC është agjencion për matjen e audiencës për media në më shumë se 60 vende në botë dhe është një ndër agjencionet më të njohura për analizë të tyre.

Ndryshe, Radio Vati, në prill të këtij viti manifeston 20 vjetorin e themelimit./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button