fbpx

Makraduli: Pse BDI dhe PDSH heshtin për lustrimin?

„Edhe dje edhe sot qeveria këtu ka demonstruar një dyftyrësi morale ku nëpërmjet propozuesit ka folur për keqpërdorimin e procesit të lustrimit, ka folur për ligjin edhe pse kjo nuk ishte temë e pikës së sotme”. 

“Nuk është thënë asnjë fjalë për kandidatët dhe duke mos përmendur asnjë prej tyre duke i trajtuar si instrument për përçarje ndërmjet maqedonasve, duke ndryshuar historinë e Maqedonisë dhe shkatërrimin e identitetit maqedonas. Është vërtetuar ajo që shumë ekspert për të drejtat e njeriut kanë thënë se një regjim nuk mund ta lustrojë një regjim tjetër”, tha në seancën kuvendore deputeti i LSDM-së Jani Makraduli.

Cili është çmimi i heshtjes së BDI-së dhe PDSH-së nuk e di, çmimin e heshtjes për shkeljen e lirisë dhe të drejtës njerëzore edhe të shumicës parlamentare nuk e di, por e di që ka një çmim.

Lajme të ngjashme

Back to top button