fbpx

Gruevski: Deri në vitin 2016 do të rritet gradualisht rroga minimale

Rroga minimale e garantuar nga muaji mars i vitit 2016 do të rritet nga 8.050 denarë në 10.080 denarë, deklaroi kryeministri Nikolla Gruevski para përfaqësuesve të sindikatave.

Rroga minimale e garantuar sipas Gruevskit do të ritet gradualisht gjatë këtyre dy viteve.

Ritja e parë do të bëhet në muajin mars të këtij viti ku rroga minimale do të rritet në 8.800 denarë. Sipas dinamikës së paraparë në mars të 2015 roga minimale do të arrijë në 9.500 denarë dhe në mars të 2016 do të arrijë 10.080 denarë.

Lajme të ngjashme

Back to top button