fbpx

Fuere festoi “Ujërat” në Ohër

Edhe Ervan Fuere ish ambasadori evropian në Maqedoni sot ishte në mesin e qytetarëve të Ohrit për festën e Ujërave.

Ai ka vizituar edhe një kishë në Ohër ku ndezi qirinj për fat.

Fuere i cili para disa viteve ishte shpallur si qytetarë nderi i Ohrit pas mbarimit të funksionit ambasador deklaroi se e donë Ohrin dhe se edhe më tej do të vazhdoj të vizitoj qytetin dhe e mbajti premtimin.

Lajme të ngjashme

Back to top button