fbpx

PPD më 25 janar e mban kuvendin themelues

Këshilli iniciativ për ripërtrirjen e Partisë për Prosperitet Demokratik (PPD), në mbledhjen e mbajtur sot në Teëtovë, ka marrë vendim që Kuvendi themelues të mbahet më 25.01.2014 (e shtunë).

“Kuvendi themelues do të ketë karakter pune ku do të aprovohet STATUTI dhe PROGRAMI i PPD-së – Partia e parë politike shqiptare në Republikën Maqedonisë”, thuhet mes tjerash në kumtesën e PPD-së.  

Lajme të ngjashme

Back to top button