fbpx

Përzgjedhje të lokacionit për objekt qendror për mbeturina

Zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Stevo Temelkovski sot do ta hapë punëtorinë në temën “Përzgjedhje të lokacionit për objekt qendror për menaxhim me mbeturinat në rajonin planor Lindor dhe Verilindor”, njofton MIA.

Punëtoria, siç kumtoi MMJPH­ja, është pjesë nga projekti “Përgatitje për dokumenta të nevojshme për vendosjen e sistemit të qëndrueshëm të integruar dhe të financiar për menaxhim me mbeturinat në rajonin Lindor dhe Verilindor”, i cili është i financuar nga Bashkimi Evropian, ndërsa implementohet nga konzorciumi i EPTISA dhe ELEM

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close