fbpx

Ymeri: Operatori shtetëror serb kthehet në Kosovë pas 55 viteve

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Ymeri ka deklaruar se Qeveria nuk ka qenë transparente lidhur me kodin telefonik dhe se marrëveshja ka qenë në kundërshtim me interesat e shtetit të Kosovës.

Ymeri tha se sipas marrëveshjes së 25 gushtit, kodi telefonik do t’i jepet Kosovës sipas një marrëveshje që aplikimin do ta bëjë Austria në emër të Kosovës dhe Serbisë.

Ai tha se me marrëveshje, pas 55 viteve operatori shtetëror serb kthehet në Kosovë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button