fbpx

Alarm në Sarajevë: Gjendet eksploziv

Në Sarajevë është evakuuar qendra sportive dhe kulturore e quajtur Skenderija pasi që është gjetur një predhë mortaje e ngulur 20 centimetra në tokë.

Për portalin “Avaz” këtë e ka konfirmuar Fahrudin Solak, drejtori i Mbrojtjes Civile, transmeton Telegrafi.

Mortaja është gjetur gjatë ndërtimit të platosë, ku ka pasuar evakuimi dhe trafiku është ndaluar në këtë pjesë të qytetit.

Mortaja është marrë dhe është dërguar për shkatërrim.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button