fbpx

Maqedonasi që lunë vallen e shotës në Aeroportin e Melburnit (Video)

Hristijan Spirovski është pianisti Maqedonas, këngëtar dhe muzicent. Lindur më 24 nëntor 1987 në Melburn, Australi.

Hristijan Spirovski ka mbaruar Universitetin per piano në Melburn të Australisë. Ai vjen prej një familije muzikore.

Fillimet e tij në muzikë ishin te Festivali Si-Do në Manastir, i cili vu në pah talentin tij muzikor.

Publiku e mban mend si një nga pjesëmarrësit në Festivalin e fëmijëve “Pulsi Quiz Show” të Televizionit Maqedonas, në vitin 1999.

Lajme të ngjashme

Back to top button