fbpx

STUDIO 2 DHE POP-TEOLOGJIA

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. e pelqyeshme edhe pse me duhet te them se hoxha apo teologu” me te vertet duhet te zgjedhin emisionet se ku do marin pjes pa mar persiper gjykimin se kush e foli hakun mendoj se qe te dy e kan gabim !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe

Close