fbpx

Izraelitët djegin një xhami në Deir Estia distrikti i Salfit

Një grup i çifutëve lokal në Bregun Perëndimor kanë djegur hyrjen e një xhamie në Deir Estia në distriktin Salfit.

Zjarri ka arritur të djeg veç hyrjen me që në mënyrë urgjente kanë ndërhyrë banorët lokal dhe e kanë shuar zjarrin, transmeton Ekuilber. / Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button