fbpx

Një person ka vdekur nga goditja e trenit në Shkup

Treni i cili udhëtonte në relacionin Shkup-Kërçovë, në afërsi të stacionit hekurudhorë, ka aksidentuar për vdekje një person ende të paidentifikuar.

Rasti në polici është paraqitur në orën 8. 30 minuta. Në vendin e ngjarjes vazhdon të bëhet ekspertiza, ndërsa më shumë të dhëna për identitetin e personit dhe rrethanat e vdekjes së tij, do të jepen më vonë nga policia e Shkupit.

Lajme të ngjashme

Back to top button