fbpx

Angelina Jolie dhe Brad Pitt serish prindër?

Sipas revistës Grazia angleze dhe një burimi misterioz shume pranë çiftit, Angelina dhe Brad po mendojnë seriozisht për një tjetër pjesëtar ne familjen e tyre.

“ Ata kane reflektuar mjaft gjate periudhës se festave te fundvitit për ta zmadhuar familjen e tyre.

Për këtë kane qene shume te hapur me fëmijët dhe këta te fundit janë te gëzuar për ‘projektin’ e ri.”- ka thënë burimi. “Ata kane dashur gjithmonë t’i japin një motër apo vëlla te vogël Zahara-s ne mënyrë qe ajo te ndaje me te trashëgiminë afrikane. Idealja për ta do ishte një vajze e vogël ndërmjet moshës 2 dhe tre vjeç.”

Zahara, tashme 9 vjeç, është adoptuar nga dy yjet e Hollywood-it ne Etiopi me 6 korrik te vitit 2005.

Çifti mendon te shkoje se shpejti ne vendlindjen e vajzës se tyre “për te kryer procedurat ne klinike dhe njëkohësisht për te vizituar fëmijët jetime”.

Bragelina-t dëshirojnë qe gjithçka te jete gati deri ne prill.

Lajme të ngjashme

Back to top button