fbpx

Kur dashurohet, secili…

“Kur bie në dashuri, secili bëhet poet” 

Platoni ishte një filozof i Greqisë antike i cili jetoi në Athinë prej 427 p.e.s. deri 347 p.e.s., ai vlen si një ndër filzofët më të rëndësishem të historisë, student i Sokratit, autor i disa dialogjeve filozofike dhe themelues i Akademisë në Athinë ku studioi edhe Aristoteli. Kjo Akademi qëndroi nëntë shekuj me rradhë

Lajme të ngjashme

Back to top button