fbpx

Jakup Fetai zëvendësdrejtor në Agjencinë e Kadastrës

Qeveria e Maqedonisë në seancën e djeshme ka emëruar Jakup Fetain për zëvendësdrejtor në Agjencinë e Kadastrës. Lajmi është konfirmuar edhe nga zëdhënësi i qeverisë Muhamet Hoxha. 

Jakup Fetai zëvendëson zëvendësdrejtorin e deritanishëm Afrim Useini të cilit i ka skaduar mandati. Fetai është kuadër nga Tetova dhe ka qenë i punësuar po në institucionin e Kadastrës.

Lajme të ngjashme

Back to top button