fbpx

Plaçkitet një banesë në Tetovë

Një kryerës i panjohur gjatë periudhës prej 1 deri 3 shkurt ka plaçkitur një banesë në rrugën “Vonvardarska” në Tetovë, pronari i së cilës është K.J (32).

Sipas zëdhënësit të policisë së Tetovës Marijan Josifovski derisa pronarët nuk ishin në banesë, hajdutët me forcë kanë hapur derën e metalit pas çka kanë marrë stoli ari dhe para, ku dëmi material vlerësohet të jetë 250.000 denarë.

Policia është në kërkim të personave.

Lajme të ngjashme

Back to top button