fbpx

Vajzat që ngjajnë me baballarët e tyre të famshëm (FOTO)

Disa fëmijë duken sikur prindërit e tyre, derisa të tjerët kanë marrë sharmin dhe karizmën nga ta, shkruan Lajmi.net.

Më poshtë ju sjellim disa vajza të famshme që ngjasojnë me baballarët e tyre në talent dhe të qenit atraktive.

Johnny Depp and Lily-Rose Melody Depp

Arnold Schwarzenegger and Katherine Eunice Schwarzenegger

Phil Collins and Lily Collins

Gordon Ramsay and Matilda Ramsay

Alec Baldwin and Ireland Baldwin

Mick Jagger and Lizzie Jagger

Bruce Willis and Tallulah Belle Willis

Clint Eastwood and Francesca Eastwood

Sting and Fuschia Sumner

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button