fbpx

Gjykatësi Jusufi, sot do të jap deklaratën solemne para kryetarit të Parlamentit

Anëtari i ri i zgjedhur i Këshillit Gjyqësor të Maqedonisë, Shemsedin Jusufi, sot do të jap deklaratën solemne para kryetarit të Parlamentit, Trajko Veljanovski. 

Shemsedin Jusufi deri më tani ka qenë gjykatës në Gjykatën Themelore të Tetovës.

Jusufi në Këshillin gjyqësorë vjen në vend të Mersel Pajazitit, të cilit i ka mbaruar mandati dhe ka plotësuar kushtet për dalje në pension.

Lajme të ngjashme

Back to top button