fbpx

Trajçevski: Llatasi nuk ka shprehur gjuhë urrejtjeje

Kryetari i Agjencisë për Shërbime Audio vizuale Zoran Trajçevski ka mbrojtur kryeredaktorin e televizionit Sitell, Dragan Pavlloviq Llatas i cili dje kishte një paraqitje skandaloze në lajmet e tij.

“Absolutisht nuk bëhet fjalë për fjalor të urrejtjes. Unë personalisht vlerësoj se nuk bëhet fjalë për fjalor të urrejtjes dhe vlerësoj se bëhet fjalë për përgjegjësi të politikës redaktuese të atij televizioni. Nëse ndonjë anëtarë i agjencisë vlerëson se duhet të analizohet kronika e apostrofuar gjatë lajmeve, e ka atë të drejtë dhe do të bëhet analizë”, tha për Alsat-M Zoran Trajçevski, kryetar i Agjencisë për Shërbime Audio-Vizuale.

Lajme të ngjashme

Back to top button