fbpx

Grevat në gjykatat e Republikës së Maqedonisë mbeten në pezullim

Këshilli drejtues i Kryesisë së Sindikatës së DOJSH-së ka marrë vendim që grevat në gjykatat e Republikës së Maqedonisë të mbeten në pezullim, por me paralajmërim se në periudhën e ardhshme, siç theksojnë nga atje, nëse pushteti qendror në këtë periudhë ndërmerr veprime në kundërshtim me kërkesat e grevistëve, greva sërish të aktiv.

“Sindikata e DOJSH momentalisht shikon partner serioz dhe të hapur në përbërjen aktuale të Ministrisë së Drejtësisë dhe Këshillit buxhetor gjyqësor, ndërsa duke mos dashur t’i ekspozojë anëtarët e saj të dënohen legalisht, të abuzohen dhe t’u kërcënohen mori vendim që greva në gjykata në Republikën e Maqedonisë të pezullohet”, thuhet në kumtesën e DOJSH.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button