fbpx

Fotoja dramatike para demi, e bën të famshëm

Fotoja që Christian i ka bërë vetes duke u ndjekur nga një dem i tërbuar gjatë Houston Bull Run, event në Teksas, është bërë e famshme në internet. Një pamje dramatike dhe qesharake në të njëjtën kohë.

21-vjeçari e bëri “selfie”-n, por u plagos në kokë duke u detyruar të shkojë në spital.

Në Houston Bull Run morën pjesë rreth 3500 persona dhe njëri prej tyre fotografoi Christian-in duke fotografuar veten në një moment kur më mirë do të ishte të përqendrohej vetëm tek vrapimi.

Lajme të ngjashme

Back to top button