fbpx

Ahmeti: Të gjithë zyrtarët e Inspektoratit të Ndërtimit në paraburgim

Në ndërkohë prononcuar edhe kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, raporton KTV.

Ai ka thënë se Prokuroria i ka mbyllur hetimet dhe ne nuk mund të japim informata. Por mund të them se të gjithë zyrtarët e Inspektorati i ndërrimit është në masat e paraburgimit, raporton KTV .

Pritet të konfirmohet se këta persona kanë bërë vepra penale, dhe pastaj, varësisht nga vepra,ata do të pezullohen nga puna. Ne kemi bashkëpunuar me prokurorinë, ka thënë Ahmeti.

Operacioni i arrestimit është kryer nga Prokuroria speciale e Kosovës bashkë me Policinë.

Lajme të ngjashme

Back to top button