fbpx

Hidhet shorti: PDSH radhitet me numrin 2, BDI 4, RDK 6

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) ka tërhequr sot shortin për radhitjen e listave të deputetëve në fletëvotimet e zgjedhjeve parlamentare.

PDSH do të radhitet me numrin 2, BDI me 4, RDK me 6 dhe PPD me 13.

Te blloku i partive maqedonase, LSDM do të radhitet me 1, VMRO DPMNE me 5, Dinjiteti me 3, VMRO-Popullore me 10,  GROM me 8, Maqedonia Pozitive me 9, Lëvizja Popullore për MKD me 7, Partia Social-Demokratike me 11, Partia për Ndryshime Ekonomike me 12, dhe Partia për Ardhmëri Evropiane me numrin 14.

Lajme të ngjashme

Back to top button