fbpx

(VIDEO) Subhi Jakupi: lista zgjedhore nuk është pastruar deri në fund, MPB nuk na ndihmoi

Subhi Jakupi, nënkryetar i Komisionit Shtetëror Zgjedhor,  flet për sfidat me të cilat ballafaqohet ky institucion në procesin zgjedhor. Njëri nga problemet, sipas Jakupit, është se lista zgjedhore nuk është pastruar deri në fund dhe qartazi tregon për  institucionin përgjegjës për këtë problem, që sipas tij është Ministria e Punëve të Brendshme.

Subhi Jakupi thotë se KSHZ-ja ka bërë një punë të mirë, sepse për herë të parë, janë bërë një sërë ndryshimesh në ligjin zgjedhor. “Ne si institucion, ishim të detyruar që të u japim mundësi të gjitha partive politike që të shtrojnë vërejtjet e tyre.

Lajme të ngjashme

Back to top button