fbpx

Popovski: Debat publik për të gjitha çështjet kyçe

Në fjalimin e tij Popovski theksoi se pas takimeve të shumta me banorët e Velesit ka përfunduar se nuk është i gëzuar që Velesi nga qyteti industrial i dikurshëm është shndëruar në qytet falimentuese me njerëz të cilët kanë probleme me ekzistencën e tyre dhe ku të rinjtë kryesisht jetojnë nga pensionet e gjeneratave të dyta dhe paraprake. 

“Për mua më e rëndësishme është të stabilizohemi si shtet, të vendosim dialog politik mes subjekteve politike në Maqedoni, të hapim debat publik për të gjitha çështjet kyçe, ekonominë ta lirojmë nga ndikimi ditor i politikës, t’i lirojmë qytetarët nga dënimet dhe t’i lirojmë firmat nga inspektimet e përditshme”, tha Popovski. 

Lajme të ngjashme

Back to top button