fbpx

Debat: Jashtë Kombit, letërsia midis traumës dhe lirisë

Fondacioni Shoqëria e Hapur Maqedoni më 5 prill të këtij viti me fillim në orën 12 ne GEM klub do të mbajë debat me temë “”Jashtë Kombit: Letërsia midis traumës dhe lirisë”, ku mysafire do të jetë autorja e njohur Dubravka Ugreshiq.

Në kuadër të debatit do të përfshihen më shumë tema që ajo i ka punuar gjatë 7 viteve të fundit. 

Këtu janë përfshirë temat që kanë të bëjnë me artistin në kultura tolerante, identiteti nacional dhe përkatësia gjinore. 

Nikoqir i debatit do të jetë Maja Bojaxhieva, profesoreshë universitare dhe kryetare e Bordit drejtues të Fondacionit. 

Lajme të ngjashme

Back to top button