Nënë Tereza: A meriton ti jepet kualifikimi i personalitetit të lartë njerëzorë?

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. Ju lumte per nje publikim profesional me fakte dhe nje ideologji paqesore, miqesore, fetsre qe ne kohen e fundit me se shumti mungon ne mes popujve dhe mediave.

  2. KOFSHIT TE NDERUAR PASI QE DINI TE NDERONI TE TJERET LEXOVA SHUM ME VEMENDJE TEXTIN MLA NJI PERSHTYPJE TE JASHT ZAKONSHEM I NDERUAR VERTET JU KA HIJE KETI POPLL TI PRINI SE JU JENI NE MAJE TE GJITH POLITIKANVE DERMTANI PO KJO E FUNDIT E VECANT JU LUMT U SHTOFSHI SHEMBUJT TUJ JU PAST KOMBI PERGJITHMON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *