fbpx

Kjo është lista e plotë e kandidatëve të RDK-së

Komisioni shtetëror zgjedhor më datë 31.03.2014 verifkoi listën e kandidatëve të mundshëm për deputet në Parlamentin e Maqedonisë nga radhët e RDK-së.

“Në listat e RDK-së është reshtuar personaliteti simbol i kthesës së kryengritjes shqiptare të vitit 2001 Xhezair Shaqiri – komandant Hoxha, personalitet të cilit i janë hakmarrë politikisht pa të drejtë BDI dhe PDSH në periudhën e pasluftës. Duke kandiduar Xhezair Shaqirin ne japim mundësinë popullit shqiptarë që nëpërmjet votës së lirë ti rikthen lirinë e humbur komandant Hoxhës dhe të ndëshkon politikat vazale të partive politike shqiptare. Deputetët e RDK-së janë garancion për Rilindjen e popullit shqiptarë në Maqedoni, thuhet mes tjerash në kumunikatën e RDK – së, së Rufi Osmanit”, thonë nga RDK.

-Në listat zgjedhore të RDK-së do të gjeni intelektual të mirëfillt që do të dridhin edhe në mandatin e radhës Parlamentin e Shkupit si prof.Izet Zeqiri, doktor Artan Dika, avokat Ardian Demiri, doktoreshën Mirsada Asani, prof.Vesel Memedi, ekonomistin Fatri Saliu, politikologun Gikten Haziri dhe shumë e shumë personalitete të dëshmura në profesionet e tyre dhe që nuk i kanë hy në hak popullit shqiptarë në asnjë drejtim. Pjesë e listës zgjedhore të RDK-së është edhe kryetaru i RDK-së si personi më përgjegjës për realizimin e programit kombëtar të rilindjes shqiptare dhe si person i cili do garanton përfaqësimin e mirëfillit në dobi të kombit shqiptarë dhe qytetarëve të Maqedonisë. Në emër të këtij amaneti të papërmbushur kërkojë nga ju qytetarë të nderuar që këtë radhë të votoni programin dhe kuadrot e RDK-së si rrugdalja e vetme nga ky qorrsokak i pashpresë që e ka krijuar politikbërja e dështuar shqiptare dhe shtetërore, thuhet tuthe në njoftimin e RDK – së.

Ju sjellim emrat e deputetëve të kandiduar nga RDK – ja në të gjitha njësitë zgjedhore:

Njësia zgjedhore nr. 7:
1. Enver Osmani

Njësia zgjedhore nr. 6:
1. Rufi Osmani
2. Izet Zeqiri
3. Mirsada Emini – Asani
4. Vesel Memedi
5. Abil Idrizi
6. Haxhere Mexhiti
7. Binaz Pajaziti
8. Sedat Zulbeari
9. Mjaftime Asani
10. Jasin Demiri
11. Meli Jakupi
12. Yllza Neziri
13. Iljas Demiri
14. Vigjilent Leka
15. Lavdrime Ameti
16. Vizlim Selmani
17. Lokman Selmani
18. Blerina Klenja
19. Shabidin Seferi
20. Isa Kadrija

Njesia Zgjedhore nr. 5:
1. Ardian Demiri
2. Artan Dika
3. Arijeta Oda
4. Arban Lita
5. Gojart Polisi
6. Jehona Elmazi
7. Isni Bojku
8. Ardit Haruni
9. Bleta Ziba
10. Berat Kishta
11. Agrin Reçi
12. Vjosa Pollozhani
13. Ardian Dika
14. Muhamed Hoxha
15. Nexhibe Selimi
16. Burim Saliu
17. Kushtrim Tairi
18. Safie Muaremi
19. Tauland Avmeti
20. Gentijan Sadikoski

Njësia zgjedhore nr. 2:
1. Xhezair Shaqiri
2. Fatri Saliu
3. Hasibe Ismailovska
4. Naser Curri
5. Juksel Iseini
6. Merita Latifi
7. Azir Aziri
8. Ismet Ferati
9. Xhejlan Murati
10. Gazmend Saiti
11. Jahi Ajeti
12. Hasibe Selimi Misini
13. Elam Ademi
14. Ulusi Afuzi
15. Anumsha Bajrami
16. Shenasi Xheladini
17. Valon Elezi
18. Rexhije Xheladini
19. Agim Bajrami
20. Zenun Ismaili

Njësia zgjedhore nr.1:
1. Gikten Haziri
2. Nefail Bilallovski
3. Umije Imeri
4. Abdula Ismailov
5. Enver Rexhepi
6. Amina Sadiku
7. Sabahudin Imeri
8. Sherif Smajli
9. Alma Elmasi
10. Adnan Sejfullaji
11. Arsim Mahmudi
12. Nazlie Ismani
13. Sevdil Sulejmani
14. Almir Muharemi
15. Fatime Memedi
16. Muhamed Sali
17. Bajram Kalisi
18. Emine Alili Zulbeari
19. Adnan Dehari
20. Qani Kasam

Lajme të ngjashme

Back to top button