fbpx

Më të mirë janë ata njerëz që…

“Më të mirë janë ata njerëz që ju duan për atë çfarë jeni dhe jo për atë çfarë mund të bëni për to”

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close