fbpx

Chelsea Clinton në punë vullnetare

Vajza e ish presidentit amerikan Bill Clinton dhe ish sekretares së shtetit Hillary, ka marrë pjesë së bashku me disa vullnetarë të tjerë pastrimin e një lagjeje në Las Palmas në Coachella të Californias.

Chelsea është aktualisht presidente e Clinton Fondation e cila është organizatorja e “Day of action”.

Ne fotot me poshtë ajo duket duke pastruar, madje edhe duke ndihmuar ne vendosjen e një dritareje.

Lajme të ngjashme

Back to top button