fbpx

Gjendet një burrë i vdekur në ndërtesën e MRTV

Trupi i një personi të moshuar është gjendur sot në mes të korridorit menjëherë afër derës hyrëse të ndërtesës së Radio Televizionit Shtetëror të Maqedonisë.

Si që lajmëron Tv Kanal 5, policia është duke e kryer ekspertizën ndërsa sipas informacioneve të para personi i moshuar është alivanosur pas çka ka arritur ndihma e shpejtë.

Edhe pas ndihmës së parë dhe injeksioneve në venë nuk ka arritur i moshuari ti shpëtojë vdekjes.

Përveç të punësuarve në MRTV korridorin  shfrytëzojnë edhe personeli nga ministritë e vendosura në ndërtesë dhe qytetarë që vijën të pajisen me dokumente personale.

   

Lajme të ngjashme

Back to top button