fbpx

Shuhet zjarri në Ramstor, nuk ka dëme materiale

Në Qendrën Tregtare Ramstor në bulevardin Mito Haxhivasilev Jasmin në Shkup, ka shpërthyer zjarr në katin e dytë të qendrës. 

Nga brigada e zjarrfikësve informojnë se janë nisur disa vetura për të intervenuar në shuarjen e zjarrit.

Arsya e shpërthimit të zjarrit është një oxhak i cili ka marr flakën në një nga restorantet në katin e dytë të qendrës tregtare Ramstor.

Nga shpërthimi i zjarrit është kyçur sistemi për shuarje të zjarrit me të cilën zotëron qendra tregtare Ramstor dhe me sukses është intervenuar dhe ka parandaluar dëme material dhe persona të lënduar.

Lajme të ngjashme

Back to top button