fbpx

Dëshira për të vdekur…

“Shenja e parë që fillon të kuptosh është dëshira për të vdekur.”

Thënie nga Franz Kafka. Ai ishte një nga shkrimtarët e historive të shkurtra, dhe romancierët më të mëdhenj të gjuhës gjermane.

Lajme të ngjashme

Back to top button