fbpx

Shohin një ushtar me uniformë, largohen pa vjedhur

Dy burra sot në mëngjes kanë tentuar që të vjedhin Alfa bankën në lagjen Vllae të Shkupit.

Sipas informacioneve nga vendi i ngjarjes, dy burra me maska në kokë në mëngjes kanë hyrë në bankë por në momentin që kanë parë një ushtarë në uniform janë frikuar dhe kanë ikur.

Policia po kërkon personat.

Lajme të ngjashme

Back to top button