fbpx

Debat publik për ligjin e ri për komunikime elektronike

Debat publik për ligjin e ri për komunikime elektronike  sot organizon Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratë.

Propozim-ligji për komunikime elektronike është vendosur në Regjistrin e vetëm elektronik kombëtar për  rregulla të Republikës  së Maqedonisë,  ku komente dhe vërejte të tyre mund t’i vendosin  të gjitha organizatat, institucionet dhe qytetarët. Teksti ka 194 nene. 

Lajme të ngjashme

Back to top button