fbpx

Xhamia prej druri në Etiopi (FOTO)

Danakil është një vend në Etiopi, është një nga pjesët më të thata dhe më të nxehta të Etiopis vendi.


Varfëria përshkon çdo cep dhe populli i kësaj zone e kanë vështirë për ndërtimin e infrastrukturës.

Muslimanët kanë ndërtuar xhami në fshatin e tyre krejtësisht nga shkopinjtë nga druri, për ti i lehtësuar banorëve kontaktin me xhaminë, pasi që ai material është materiali i vetëm pa pagesë që mund ta gjejnë banorët në male.

Lajme të ngjashme

Back to top button