fbpx

Retorika agresive e Georgievit, DPMNE-ja, një formacion Çetnik

MItko Georgiev, përfaqësues i bullgarëve në Maqedoni, pyet se pse qeveria ka vendosur statujën e Car Dushanit në Shkup, kur dihet se ai ka qenë okupatorë i këtyre trojeve, ndërsa minimizon veprën e Mara Bunevës.

Sipas tij partia qeverisëse, nuk ka lejuar që 86 vjetori i vdekjes së Mara Bunevës, të kalojë qetë, duke dërguar njerëz të provokojnë dhe të inskenojnë problem.

“Njerëz të ndryshëm janë dërguar nga formacioni çetniko-udbashe i VMRO-DPMNE-së, gjenden jashtë për probleme. Maqedonia, respektivisht Nukolla Gruevski, do të bëjë çmos që vendi të mos hyjë në BE dhe NATO me çka do t’i plotësojë interesat sërbo-greke në Ballkan”, tha përfaqësuesi I bullgarëve Mitko Georgiev.

Lajme të ngjashme

Back to top button