fbpx

Prezantohet studimi për gazifikimin e komunës së Çairit

Në Ministrinë e Ekonomisë sot do të prezantohet një studim fizibiliti për gazifikimin e komunës së Çairit.

Në prezantim do të mbajnë fjalim ministrat e Ekonomisë dhe të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Valon Saraçini dhe Abdilaqim Ademi, kryetari i komunës së Çairit, Izet Mexhiti dhe një përfaqësues i kompanisë i cili e ka përpunuar studimin fizibiliti, Dimitar Ilievski.

Lajme të ngjashme

Back to top button