fbpx

Shpulla dhe shkelma në parlamentin turk (VIDEO)

Shpulla dhe shkelma mes parlamentarëve në Ankara. Sherri mes deputetëve turq ka ndodhur gjatë kohës që po diskutohej ligji i kërkuar nga partia e Erdoganit që kërkon të vendosë në kontroll të rreptë sistemit juridik nga sistemi ekzekutiv.

Qeveria e Recep Tayyip Erdogan ka marrë shumë goditje muajt e fundit pas disa skandaleve korruptive.

Lajme të ngjashme

Back to top button