fbpx

Shkupjanët nxirrnin letërnjoftime të rrejshme

Tre shkupjanë të moshës 19-21 vjec, do të japin llogari ligjore, për shkak te dëshmive të rreme dhe dokumenteve të falsifikuara, sepse gjatë vitit 2011, me anë të të dhënave të rreme dhe fotografive fallco, kishin nxjerrë letërnjoftime të rreme, kanë njoftuar në Ministrinë e Punëve të Brendshme (MPB). 

M’u për këtë, Prokuroria themelore publike në Shkup i ka parashtruar kallëzime penale dy vëllezërve Z.?. dhe S.?. nga Shkupi, kurse personi B.?., po ashtu nga Shkupi, ka marrë kallëzim penal për fallsifikimin e dokumenteve.

Lajme të ngjashme

Back to top button