fbpx

Arrestohen gjashtë vajza në një klub nate në Çegran

Pas kontrollit policor të realizuar mbrëmë në mesnatë në kafenenë “Eksport- Import” në afërsi të fshatit Çegran janë arrestuar gjashtë vajza si dhe dy pronarët e objektit. Tre vajza ishin nga Maqedonia, dy nga Shqipëria dhe një Kosova të cilat punonin ilegalisht.

Pronarët dhe shtetaset e Maqedonisë pas bisedës janë liruar ndërsa shtetaset tjera gjatë ditës pritet të deportohen në shtetet amë, ka deklaruar zëdhënësi i SPB Tetovë, Marjan Josifovski.

Lajme të ngjashme

Back to top button