fbpx

Bode dhe Noka, kredi të “pastrehësh” për shtëpitë luksoze

Ish-ministrat e qeverisë “Berisha” nuk janë kursyer për të përdorur çdo rrugë për të shtuar pasuritë e tyre.

Madje duke e deklaruar veten edhe si të pastrehë për të fituar nga kreditë e buta të Entit Kombëtar të Banesave.

Deklaratat zyrtare të pasurisë të bëra në Inspektoratin e Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive faktojnë përfitimet e tyre abuziv. Mes emrave përfitues janë ish-ministri i Brendshëm, Flamur Noka, ish-ministri i Financave, Ritvan Bode, por dhe ish-presidenti Bamir Topi.

Lajme të ngjashme

Back to top button