fbpx

Kujdes rrugëve, mjegull dhe shembje të dheut

Për shkak të paraqitjes së mjegullës, dukshmëria Në Kriva Pallankë, Pavlleshenc, Tetovë, Veles, Negotinë dhe Kullë është zvogëluar deri në 50 metra.

Komunikacioni në të gjitha rrugët shtetëtore në vend sot po zhvillohet pa ndalesa, vende-vende nëpër rrugë të lagështa, njofton NP Rrugët e Maqedonisë.

Në grykat malore është e mundur paraqitja e shembjeve të vogla të dheut, veçanërisht në akset rrugore Koçan-Delçevë, Berovë – Vinicë, Mavrovë-Dibër-Strugë, Gostivar-Strazhë, Demir Kapi.

Lajme të ngjashme

Back to top button