fbpx

Kush është fajtor se biem në dashuri?

“Graviteti nuk është përgjegjës pse njerëzit bien në dashuri” 

Thënie nga Albert Einstein, (shqip: Albert Ajnshtajn). Ai ishte një fizikant i cili llogaritet si një nga shkencëtarët më të rëndësishëm të shekullit XX. Ai përcaktoi teorinë e relativitetit dhe dha shumë kontribute në fushat e mekanikës kuantike, mekanikës statistikore dhe kozmologjisë.

Lajme të ngjashme

Back to top button