fbpx

Izet Zeqiri: Problemi është jo-efikasiteti, e jo çmimi i ujit

Sekretari i RDK-së Izet Zeqiri, në profilin e tij kritikon komunën e Tetovës në lidhje me rritjen e çmimit për pije.

Problemi është jo efikasiteti e jo çmimi i ujit. Nuk ka argumente për rritjen e çmimit për qytetarët, Tetova ka humbje administrative të ujit.

Uji i disponuesëm është 540 litra për kokë banori, kurse uji i shitur për kokë banori është 176 litra, humbja është 67.3%. Nuk ka matës të ujit në Tetovë, prandaj uji  jo i matur është diku nga 50-78%, shkruan Izet Zeqiri.

1512643_10202873519669619_418362938_n

Në analizën e bërë mund të shihni efikasitetin e pagaseva dhe mbulimi i shpenzimeve të ujit në komunën e Tetovës.1604718_10202873522589692_1675282294_n

Lajme të ngjashme

Back to top button