fbpx

Amdi Bajram, përjetoi sulm ne zemër

 Deputeti dhe lideri i Lidhjes së romve, Amdi Bajram, sonte ka përjetuar sulm në zemër.

Sipas informacioneve të portalit ‘Republika’ nga Qendra klinike në Shkup, ai është hospitalizuar, për momentin nuk ka detaje rreth gjendjes së tij shëndetësore.

Lajme të ngjashme

Back to top button