fbpx

Ingrid Gjoni, në albumin e tretë me dy këngë të reja!

Këngëtarja Ingrid Gjoni me albumin “Imposible” ka pasur sukses në tregun muzikor që prej daljes së tij. “Albumi, i cili është i treti për sa i përket karrierës sime muzikore, përmban dy këngë të reja, “Hit” dhe “Imposible”.

Përveç dy këngëve të reja, ky album përmban dhe këngët hit të bashkëpunimeve me Tony Ray, Stine dhe Flori Mumajesin, të cilin nuk e kisha publikuar, duke bërë një përmbledhje në DVD dhe CD me hitet që kam bërë gjatë tri viteve të fundit”, ka bërë të ditur Gjoni.

Lajme të ngjashme

Back to top button